Doneer nu: help mij aan deze speciaal voor mij gebouwde contrabas!

Klik hier om te doneren.

Sinds een paar jaar ben ik op zoek naar de contrabas met een diepe en zoete klank. Daarom ben ik afgelopen zomer bij een zeer geprezen contrabasbouwer langs geweest in Ferrara (Italië): Sergio Scaramelli. De contrabas die hij speciaal voor mij heeft gebouwd heb ik voor een paar dagen in zijn magische atelier uitgeprobeerd. Het instrument heeft een warme en rijke stem. De dagen in de werkplaats van Sergio en in het artistieke centrum van Ferrara waren erg inspirerend!

Dit jaar heb ik veel leuke concerten en tournees ingepland en ik zal ook mijn bachelor contrabas klassiek afronden met het eindexamenconcert. Deze unieke contrabas, speciaal voor mij gebouwd door Italiaanse luthier Sergio Scaramelli zou ik heel graag willen aanschaffen zodat ik mij nog meer kan ontwikkelen tot een veelzijdige bassist. Daarom heb ik een crowdfundingsactie gestart bij Voordekunst.

Hoe kunnen jullie mij helpen? De kosten van de contrabas zullen gedeeltelijk gedekt worden door een ander fonds, en zelf draag ik natuurlijk geld bij. Het overgebleven deel probeer ik via Voordekunst bij elkaar te krijgen. Met jullie donatie kunnen jullie mij helpen aan deze prachtige contrabas!

Het delen van dit bericht en jullie steun zou voor mij veel betekenen! Dank jullie wel!

Liefs, Sasha